Podnikatelský plán na zvýšení objemu výroby - Krejčí, Josef (2019)
Bakalářské práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu na zvýšení objemu výroby pro společnost P-SYSTEMS s.r.o. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí: teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje popisu struktury podnikatelského plánu, jehož realizace je předmětem praktické časti bakalářské práce. Cílem bakalářské práce je vyhodnocení realizovatelnosti podnikatelského záměru včetně stanovení doby návratnosti investice.