Podnikatelský plán na zvýšení objemu výroby - Krejčí, Josef; Habrmanová, Blanka; Beneš, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářské práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu na zvýšení objemu výroby pro společnost P-SYSTEMS s.r.o. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí: teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje popisu struktury podnikatelského plánu, jehož realizace je předmětem praktické časti bakalářské práce. Cílem bakalářské práce je vyhodnocení realizovatelnosti podnikatelského záměru včetně stanovení doby návratnosti investice.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses