Vytváření hodnotové nabídky pro klienty hostelu - Samatova, Maria (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá terminologií pojmů “hodnotová nabídka“ s manažerského, psychologického a sociálního pohledu. Teoretická část zahrnuje především historický vývoj pojmu a vymezení dalších základních pojmů týkajících se tématu práce. Cílem bakalářské práce je studium rozdílů v motivech výběru hostelů dvou skupin na základě finanční situace skupin a tvorba hodnotové nabídky a doporučení pro hostel „Kolobok“. Praktická část prezentuje a interpretuje výsledky kvantitativního výzkumu. Samotný výzkum byl proveden pomocí vlastních dotazníků. V závěru je uvedeno shrnutí a porovnání výsledků s hypotézami, které byly stanovené v úvodní části.