Vytváření hodnotové nabídky pro klienty hostelu - Samatova, Maria; Surynek, Alois, 1954-; Čada, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá terminologií pojmů “hodnotová nabídka“ s manažerského, psychologického a sociálního pohledu. Teoretická část zahrnuje především historický vývoj pojmu a vymezení dalších základních pojmů týkajících se tématu práce. Cílem bakalářské práce je studium rozdílů v motivech výběru hostelů dvou skupin na základě finanční situace skupin a tvorba hodnotové nabídky a doporučení pro hostel „Kolobok“. Praktická část prezentuje a interpretuje výsledky kvantitativního výzkumu. Samotný výzkum byl proveden pomocí vlastních dotazníků. V závěru je uvedeno shrnutí a porovnání výsledků s hypotézami, které byly stanovené v úvodní části.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses