Podnikatelský plán - Badmintonová akademie pro vietnamské děti a mládež - Phamová, Vlasta (2019)
Předmětem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení badmintonové akademie pro vietnamské děti a mládež. v teoretické části definuji základní pojmy spojené s podnikáním, strukturu podnikatelského plánu, uvádím legislativu vedení sportovní skupin dětí a charakterizuji vietnamské komunity v ČR. v praktické části sestavuji samotný podnikatelský plán na badmintonovou akademii, protože tento sport v posledních letech nabývá na popularitě díky aktivnějšímu životnímu stylu v ČR. Tato práce poskytne veškeré informace o fungování Badmintonové akademie pro vietnamské děti a mládež a bude předlohou pro následnou realizaci projektu.