Nástroje pro webové designéry a front-end vývojáře - Růžičková, Barbora; Kosek, Jiří, 1975-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou webových stránek a aplikací. Nenajdete v ní, ale podrobný postup, ani návod, jak tyto stránky vytvořit. Práce pojednává především o nástrojích, které je možné využít k tvorbě webových aplikací, a to na poli grafiky a front-end vývoje. Diskutované nástroje se zaměřují zejména na usnadnění přetvoření designu do HTML kódu. Dalším významným tématem této práce je pomoci čtenářům zorientovat se na trhu a zmapovat tak oblíbené přístupy tvorby webových stránek, které jsou v dnešní době často využívané.Z praktického hlediska je zde na základě vhodně zvolených kritérií a analýzy zahrnuto srovnání vybraných nástrojů. Přínosem tohoto srovnání je možné zlepšení komunikace mezi grafiky a front-end vývojáři při tvorbě webu, díky vhodně zvolenému přístupua nástrojům.
Vedoucí práce: Jiří Kosek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses