Spokojenost zaměstnanců start-upu a jejich stabilizace ve firmě - Nejtková, Karolína; Lorencová, Hana; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Práce se zabývá problematikou pracovní spokojenosti zaměstnanců start-upové společnosti. V teoretické části za zaměřuje na představení faktorů, které ovlivňují pracovní spokojenost a které jsou relevantní právě pro tématiku start-upové společnosti. Dále je představena problematika odchodů zaměstnanců z firem a souvislosti mezi těmito dvěma oblastmi. Cílem této práce je analyzovat současný stav pracovní spokojenosti zaměstnanců v konkrétním podniku a navrhnout doporučení, které by ji mohly v současnosti zlepšit a v budoucnu pomoci udržet na stejné úrovni, a tím podpořit stabilizaci pracovníků ve firmě. Pro tuto práci byl vybrán podnik eHotel.cz, s.r.o. Zaměstnanci společnosti byly pomocí individuálních polostandardizovaných rozhovorů dotázáni na jejich hodnocení faktorů ovlivňující pracovní spokojenost. Pro získání konkrétnější informací o společnosti byl proveden nestandardizovaný rozhovor s ředitelem společnosti.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses