Sociomapování a jeho vliv na zlepšení spolupráce v týmu - Žáčková, Marie; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním vlivu sociomapování na zlepšení spolupráce v týmu. Cílem práce je analyzovat vybraný pracovní tým zapojený do sociomapování a posoudit, zda tento nástroj je pro rozvoj týmu relevantní a jak jednotliví členové týmu zapojeného do sociomapování vnímají jeho smysl. Výstup poslouží k formulaci doporučení pro útvar Vzdělávání a rozvoje ČSOB, jak tento nástroj dál využívat. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí, a to na teoretickou část a praktickou část. Teoretická část se soustředí na vymezení problematiky týmů, jejich spolupráci a popis nástroje sociomapování. Praktická část je zaměřená na popis vybraného pracovního týmu, průběh realizovaného sociomapování, analýzy dat a výsledků ze sociomapování a pomocí hloubkových rozhovorů se členy vybraného týmu je posuzován celkový vliv na spolupráci v jejich týmu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses