Lead management systém v podniku a jeho vliv na ekonomické ukazatele - Krejčí, Jan (2019)
Lead management systém efektivně propojuje jednotlivé komunikační kanály a jednotlivé firemní oddělení a zároveň klade důraz na kvalitu předávaných obchodních příležitostí. Avšak implementace lead management systému do společnosti je velmi radikální krok, který obnáší spoustu změn v podniku. Tato práce popisuje základní principy a procesy lead management, které umožní efektivní implementaci systému. Zároveň jsou v práci popsány principy, které jsou využívány existujícími firmami v automobilovém průmyslu. Cílem této práce je vyhodnotit vliv na ekonomické ukazatele podniku, který vznikl zavedením lead management systému do podniku. Dále přidanou hodnotou by mělo být zjištění, zda na základě implementace lead management systému se zlepšil zákaznický servis a rovněž jestli toto zlepšení vedlo ke zvýšení prodejů.