Lead management systém v podniku a jeho vliv na ekonomické ukazatele - Krejčí, Jan; Potluka, Oto, 1973-; Fanta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Lead management systém efektivně propojuje jednotlivé komunikační kanály a jednotlivé firemní oddělení a zároveň klade důraz na kvalitu předávaných obchodních příležitostí. Avšak implementace lead management systému do společnosti je velmi radikální krok, který obnáší spoustu změn v podniku. Tato práce popisuje základní principy a procesy lead management, které umožní efektivní implementaci systému. Zároveň jsou v práci popsány principy, které jsou využívány existujícími firmami v automobilovém průmyslu. Cílem této práce je vyhodnotit vliv na ekonomické ukazatele podniku, který vznikl zavedením lead management systému do podniku. Dále přidanou hodnotou by mělo být zjištění, zda na základě implementace lead management systému se zlepšil zákaznický servis a rovněž jestli toto zlepšení vedlo ke zvýšení prodejů.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses