Analýza interní komunikace ve vybrané společnosti - Bahachenka, Alina (2019)
Efektivita interní komunikace má významný vliv na fungování podnikových procesů. Cílem této práce je analyzovat současný stav interní komunikace ve vybrané společnosti, zjistit nedostatky a navrhnout doporučení na zlepšení současného stavu. V teoretické části této diplomové práce jsou vymezeny hlavní definice a shrnuty nejdůležitější poznatky, vztahující se ke zvolenému tématu. Praktická část práce se věnuje kvalitativnímu výzkumu. Data byly získány pomocí analýzy dokumentů, polostrukturovaných rozhovorů a zúčastněného pozorování. Získané poznatky byly zpracovány pomocí tematické analýzy. Na závěr byly výsledky práce shrnuty v diskusi a dány do kontextu současného poznání v oblasti interní komunikace.