Analýza interní komunikace ve vybrané společnosti - Bahachenka, Alina; Kašparová, Eva, 1958-; Shylko, Aliaksei; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Efektivita interní komunikace má významný vliv na fungování podnikových procesů. Cílem této práce je analyzovat současný stav interní komunikace ve vybrané společnosti, zjistit nedostatky a navrhnout doporučení na zlepšení současného stavu. V teoretické části této diplomové práce jsou vymezeny hlavní definice a shrnuty nejdůležitější poznatky, vztahující se ke zvolenému tématu. Praktická část práce se věnuje kvalitativnímu výzkumu. Data byly získány pomocí analýzy dokumentů, polostrukturovaných rozhovorů a zúčastněného pozorování. Získané poznatky byly zpracovány pomocí tematické analýzy. Na závěr byly výsledky práce shrnuty v diskusi a dány do kontextu současného poznání v oblasti interní komunikace.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses