Vedenie virtuálnych tímov - Hlubová, Nikola; Kašparová, Eva, 1958-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Dnešné organizácie využívajú virtuálne tímy, aby boli schopné reagovať na dynamické prostredie okolo nich. Členovia takýchto tímov sú geograficky rozptýlení a koordinujú svoju prácu prostredníctvom informačných a komunikačných technológií. Práve tieto skutočnosti komplikujú manažérom situáciu už aj tak zložitému procesu, akým je vedenie. Často sa uvádza, že stavebné prvky pri tradičných tímoch sú porovnateľné s tými u virtuálnych tímoch, len tam je viac premenných, ktoré si treba uvedomovať, ak chce virtuálny tím uspieť. Preto je aj cieľom tejto diplomovej práce analyzovať vedenie virtuálneho tímu konkrétnej spoločnosti, s prihliadnutím na identifikovanie faktorov, ich implementáciu a rozvoj v praxi.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses