Podnikatelský plán - čajovna - Pirtskhalaishvili, Dito; Habrmanová, Blanka; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro zatím neexistující čajovnu, která se bude nacházet v Praze. Cílem tohoto plánu je zhodnocení finanční ziskovosti a náročnosti budoucí čajovny, na základě, kterého posoudím, zdali je reálné tuto čajovnu otevírat v mém vybraném městě. Práce je rozdělena do tří částí. V první části se budu zabývat teorií, kde popíši jednotlivé části podnikatelského plánu a celkově pojmy týkající se podnikání. Druhá část by byla věnována metodologické části, kde provedu marketingový výzkumu trhu. Provedu dotazníkové šetření a výsledky popíši. Poslední a jako třetí část je část praktická, do které aplikuji všechny teoretické znalosti a zpracuji podnikatelský plán nové čajovny. Na konec vše vyhodnotím.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses