Identifikace strategických externích faktorů pro expanzi společnosti Internet Mall, a.s. na německý trh - Osinek, Tomáš; Sieber, Patrik, 1977-; Kubíčková, Markéta, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je identifikace externích strategických faktorů a celková analýza německého e-commerce prostředí pro případnou expanzi společnosti Internet Mall, a.s. na tento trh. Celá práce je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou část. Obě zmiňované části jsou shodně rozděleny na analýzu makroprostředí a analýzu mikroprostředí firmy. Analýza makroprostředí se sestává z rozboru politických, legislativních, ekonomických, sociálně-kulturních, technologických a přírodní faktorů. Analýza mikrookolí pak z rozboru velikosti trhu, fáze životního cyklu, struktury odvětví a zákazníka. V praktické částí jsou nabyté poznatky aplikovány na konkrétní společnost Internet Mall a.s. a zkoumané německé prostředí. Některé části jsou doplněny o praktické poznatky z praxe členů německého týmu online marketingové agentury eVisions Advertising s.r.o.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses