Principy zdanění představitelů sdílené ekonomiky v ČR - Pěničková, Veronika; Finardi, Savina; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Sdílená ekonomika je novou oblastí ekonomiky skýtající velký potenciál. Tento trend s sebou nepřináší jen nové možnosti, ale také řadu nezodpovězených otázek. Jednou z nich je – Jakým způsobem zdanit aktivity plynoucí z tohoto nového pole ekonomiky? Je zjevné, že neexistuje jednotná odpověď na tuto otázku. Proto je důležité se mezi možnými řešeními zorientovat a zkusit vybrat s ohledem na lokální specifika to nejvhodnější.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses