Přepravní služby společnosti Leo Express Global, a.s. - Šimsa, Jakub; Zelený, Lubomír; Žížala, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tématem této diplomové práce jsou přepravní služby společnosti Leo Express Global, a.s. Nejdříve jsou v práci definovány klíčové pojmy, které se v práci vyskytují, a další důležité charakteristiky spojené s železniční osobní dopravou jako je dopravní politika a infrastruktura, legislativní úprava, dopravní obslužnost a provozování železniční dopravy. Další kapitola se zaobírá analýzou podnikového prostředí, kde je vysvětlena SWOT analýza, škála bodování a Fullerův trojúhelník. Dále je popsána samotná společnost Leo Express Global, a.s. a její přepravní služby. Poslední kapitola je věnována doporučením a možnostem rozvoje společnosti Leo Express Global, a.s., které jsou navrhnuty na základě provedené SWOT analýzy. Cíle této diplomové práce jsou popsat přepravní služby společnosti Leo Express Global, a.s., jakožto jednoho z největších českých dopravců poskytující komplexní řešení v dopravě, a navrhnout doporučení a možnosti rozvoje, které by mohla společnost v budoucnu využít.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses