Analýza efektivity digitálního marketingu vybrané společnosti - Krejsa, Jan; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této práce je analýza efektivity marketingových aktivit vybrané společnosti a návrh budoucí marketingové komunikace prostřednictvím modelu STDC. V teoretické části budou charakterizovány některé formy digitálního marketingu, marketingové modely a situační analýzy využité v praktické části. Dále budou definovány pojmy startup a sdílená ekonomika. V praktické části bude provedena situační analýza společnosti pomocí 4C a následně bude analyzována efektivita vynakládání marketingových nákladů. V závěrečné části je provedena analýza a návrh marketingové komunikace prostřednictvím modelu STDC.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses