Aktuální trendy nabídky v organizaci svatebních obřadů se zaměřením na historické objekty Pardubického kraje - Báčová, Veronika; Tyslová, Irena; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Název diplomové práce: Aktuální trendy nabídky v organizaci svatebních obřadů se zaměřením na historické objekty Pardubického krajeAbstrakt: Deskripce historického vývoje organizace svatebních obřadů, definování současného významu svatebního průmyslu s důrazem na organizaci a financování svatebních obřadů z pohledu event managementu. Deskripce nabídky organizace svatebních obřadů se zacílením na historické objekty v Pardubickém kraji. Zformulování aktuálních trendů a jejich specifik. Ověření trendů pomocí kvalitativních metod.Klíčová slova: Trendy – Organizace – Svatba – Pardubice – Historické objekty Název diplomové práce: Aktuální trendy nabídky v organizaci svatebních obřadů se zaměřením na historické objekty Pardubického krajeAbstrakt: Deskripce historického vývoje organizace svatebních obřadů, definování současného významu svatebního průmyslu s důrazem na organizaci a financování svatebních obřadů z pohledu event managementu. Deskripce nabídky organizace svatebních obřadů se zacílením na historické objekty v Pardubickém kraji. Zformulování aktuálních trendů a jejich specifik. Ověření trendů pomocí kvalitativních metod.Klíčová slova: Trendy – Organizace – Svatba – Pardubice – Historické objekty
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses