Možnosti uplatnění zkušeností z oblasti jihokorejské populární hudby v českém hudebním průmyslu - Beloborodova, Alexandra; Šubrt, Daniel; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním faktorů ovlivňujících celosvětový úspěch korejské populární hudby, zejména složky audience developmentu. Bakalářská práce se věnuje problematice hudebního managmentu a možnosti uplatnění zkušeností Jižní Koreje v oblasti práce s publikem v podmínkách reality českého hudebního průmyslu. Teoretická část vychází ze statistických dat a analýz sektoru populární hudby na území Jižní Koreje a České republiky. Na základě získaných údajů jsou charakterizovány shody a odlišnosti hudební populární kultury a specifika komunikace s publikem v Jižní Koreji a České republice. V praktické části jsou na základě jihokorejské zkušenosti nastíněna doporučení pro oblast audience developmentu v podmínkách českého hudebního průmyslu.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses