Adaptace pracovníků ve společnosti alza.cz - Nekula, David (2019)
Tato práce se soustředí na adaptační proces ve společnosti Alza.cz. Cílem je zodpovězení hlavní výzkumné otázky, kterou doplňují dílčí výzkumné otázky. Práce se dělí na teoretickou, metodologickou a analytickou část. V teoretické části jsou představeny a vysvětleny základní pojmy, které úzce souvisí s adaptačním procesem. Metodologická část přináší veškeré informace o výzkumu a operacionalizaci dílčích výzkumných otázek. V poslední analytické části probíhá analýza sesbíraných dat a následný závěr s doporučením pro organizaci.