Systémy a technologie zlepšující vstup do komerčních budov - Hartl, David (2019)
Diplomová práce je zaměřena na prostředí komerčních budov a systémy, které se v těchto budovách používají. Práce porovnává klasickou a moderní systémovou architekturu a také procesy instalace a dlouhodobé správy těchto systémů. Procesy jsou rozebrány přes procesní diagramy. Kromě porovnání dvou systémových nastavení je v práci porovnáno i několik technologií, které řídí vstup do komerčních objektů. Cílem práce je navrhnout možnosti zlepšení procesů implementace vstupních systémů a technologií do komerčních budov uplatněním přístupu Lean Management s důrazem na budoucí fungování celého systému, a s tím i fungování celé budovy.