Komparace marketingové komunikace televizních pořadů StarDance a Tvoje tvář má známý hlas - Linhartová, Tereza; Hanzlík, Jan, 1979-; Kubaš, Mario, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je popsat současný způsob marketingové komunikace televizních pořadů, prostřednictvím komparace dvou formátově srovnatelných projektů – StarDance a Tvoje tvář má známý hlas vysílaných na dvou odlišných médiích. Práce se také zabývá tím, zda souběžné vysílání pořadů mělo nějaký vliv na jejich propagaci nebo zda se liší komunikace pořadů v závislosti na typu média. Poslední kapitola praktické části je následně věnovaná marketingové komunikaci prostřednictvím sociálních sítí. Teoretická část definuje základní marketingové pojmy a popisuje principy a specifika komunikace mediálních společností, konkrétně tedy televizí.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses