Finanční analýza a finanční plán RED BULL Česká republika, s.r.o. - Hiršová, Gabriela; Dvořák, Jan; Červený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu a finanční plán společnosti RED BULL Česká republika, s. r. o. Analýza je provedena z dat získaných v letech 2013–2017, plán je zhotoven pro rok 2018. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První je zaměřena na teorii, kde je vymezena metodika, druhá na praxi, ve které jsou aplikovány popsané metody. Bakalářská práce se zabývá horizontální a vertikální analýzou, poměrovými ukazateli, srovnáním s konkurenčními podniky, spider analýzou, modely predikce finanční tísně a nástinem finančního plánu dané společnosti.
Vedoucí práce: Jan Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses