Zmapování stavu kulturní infrastruktury ve Středočeském kraji - Straka, Vincenc; Malcová, Zuzana, 1954-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem práce je zmapovat stav vybraných prvků kulturní infrastruktury, a to zejména kulturních domů, sokoloven, tanečních a společenských sálů, a dalších budov využívaných pro pořádání kulturních a společenských akcí v obcích Středočeského kraje. Teoretická část práce se věnuje objasnění důvodů pro vznik tohoto výzkumu a zkoumá dosavadní možnosti financování zkoumaných objektů. Praktická část popisuje výzkum, který byl proveden pomocí dotazníkového šetření mezi všemi obcemi Středočeského kraje. Věnuje se nejen počtu zkoumaných objektů v kraji, ale také jejich využití, vybavení a technickému stavu.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses