Formáty venkovní reklamy, jejich vývoj a využití 3D reklamy - Peršl, Dominik (2019)
Diplomová práce se zabývá formáty venkovní reklamy a novou holografickou technologií jako jedním z mnoha trendů v oblasti venkovní reklamy. Teoretická část představuje formáty venkovních nosičů spolu s aktuálními trendy v této oblasti. Praktická část hledá pomocí realizovaného marketingového výzkumu odpovědi na stanovené otázky, které se týkají vnímání formátů indoor reklamy, jejich efektivitou a jejich schopností upoutat pozornost. Dále je zkoumán potenciál využití 3D reklamy.