Výhody a nevýhody práce v mezinárodním kolektivu - Borodulina, Ekaterina; Honsová, Pavlína; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato práce se zabývá analýzou mezinárodních kolektivů. Cílem je zjištění hlavních možných výhod a nevýhod vlivu multikulturnosti na kolektivy a organizace na příkladě týmu Sberbanky, pobočka Pankrác. Podklady pro analýzu byly získané z odborné literatury a z vlastního kvantitativního výzkumu. Teoretická část se věnuje základním charakteristikám pracovních kolektivů a týmů, popisuje národní a organizační kultury. V praktické části je popsán provedený výzkum a jeho výsledky, které jsou následně analyzovány. Výsledkem práce je pak navržení doporučení pro vedení společností a vedení a členy mezinárodních týmů.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses