Marketingový plán pro začínající firmu - Krsková, Gabriela (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření marketingového plánu pro firmu na internetu. Jedná se o webovou stránku porovnávající produkty a služby. V teoretické části práce jsou popsány pojmy a metody, které pomohou vytvořit samotný marketingový plán. V praktické části jsou pak tyto metody využity a je provedena analýza konkurence a trhu se srovnávači. Na konci práce je vytvořena SWOT analýza, která vyhodnotila hrozby a příležitosti, a to bylo pak použito při tvoření plánu na příští rok.