Marketingový plán pro začínající firmu - Krsková, Gabriela; Vávra, Oldřich; Kehar, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření marketingového plánu pro firmu na internetu. Jedná se o webovou stránku porovnávající produkty a služby. V teoretické části práce jsou popsány pojmy a metody, které pomohou vytvořit samotný marketingový plán. V praktické části jsou pak tyto metody využity a je provedena analýza konkurence a trhu se srovnávači. Na konci práce je vytvořena SWOT analýza, která vyhodnotila hrozby a příležitosti, a to bylo pak použito při tvoření plánu na příští rok.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses