Porovnání prokrastinace u pracujících a nepracujících studentů - Bílý, Daniel (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá akademickou prokrastinací. V teoretické části je popsána problematika prokrastinace, metody měření a možnosti řešení. V praktické části je cílem práce analyzovat prokrastinaci u studentů Vysoké školy ekonomické v Praze a porovnat prokrastinaci u pracujících a nepracujících studentů. Potřebná data byla získána dotazníkovým šetřením na studentech všech pražských fakult Vysoké školy ekonomické. K vyhodnocení míry akademické prokrastinace byla využita Layova škála prokrastinace pro studenty.