Porovnání prokrastinace u pracujících a nepracujících studentů - Bílý, Daniel; Honsová, Pavlína; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá akademickou prokrastinací. V teoretické části je popsána problematika prokrastinace, metody měření a možnosti řešení. V praktické části je cílem práce analyzovat prokrastinaci u studentů Vysoké školy ekonomické v Praze a porovnat prokrastinaci u pracujících a nepracujících studentů. Potřebná data byla získána dotazníkovým šetřením na studentech všech pražských fakult Vysoké školy ekonomické. K vyhodnocení míry akademické prokrastinace byla využita Layova škála prokrastinace pro studenty.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses