Změny vizuálního stylu NGP jako součást marketingu - Jelínková, Eva; Hucková, Barbara, 1964-; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se věnuje analýze vizuálního stylu NGP. Cílem práce je zhodnocení změny vizuálního stylu a analýza funkčnosti nové vizuální identity. Teoretická část se zabývá firemní identitou, jednotným vizuálním stylem a fázemi procesu při jeho změně a tvorbě. Praktická část se zabývá konkrétním případem Národní galerie Praha. Práce využívá kvalitativní výzkum založený na osobních rozhovorech a analýzu mediálních výstupů. Zabývá se důvody změny, jejími výsledky, aplikací nového vizuálního stylu do praxe a následnými reakcemi na něj. Na základě analýzy sesbíraných informací práce zhodnotí, zda touto změnou galerie dosáhla požadovaných cílů, kterých chtěla. Tato práce je prvním záznamem o změně vizuální identity Národní galerie Praha.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses