Finanční analýza společnosti při reorganizaci - Nikodemová, Kamila; Hospodka, Jan; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce si dává za cíl zjistit a zhodnotit finanční zdraví společnosti Mostro a.s., která v roce 2015 úspěšně prošla reorganizací. Budou zkoumány důvody úpadku společnosti a způsoby, jak se jí z této krize podařilo dostat, a to prostřednictvím metod a technik finanční analýzy. Předmětem analýzy budou dva roky před reorganizací, rok reorganizace a dva roky po úspěšném splnění reorganizačního plánu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části práce seznámí čtenáře s pojmy insolvenčního řízení a finanční analýzy. Praktická část bude zaměřena na konkrétní podnik, Mostro a.s., kdy k zanalyzování společnosti budou využity ukazatele a modely zmíněné v teoretické části.
Vedoucí práce: Jan Hospodka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses