Prezentace české kultury v zahraničí – České centrum v Miláně - Štěpková, Monika; Hucková, Barbara, 1964-; Kubaš, Mario, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce pojednává o příspěvkové organizaci Ministerstva zahraničních věcí – Česká centra (ČC). Konkrétně je zaměřená na pobočku v Miláně. Teoretická část práce shrnuje její činnost, financování, program, propojení s kulturním kontextem města a oblastí designu. Praktická část se skládá z analýzy výstavy „100 let českého designu“, analýzy programu a celkové medializace ČC Milano. Výsledky těchto analýz odpoví na výzkumnou otázku: „Jsou události spojené s designem mediálně úspěšnější v ČC v Miláně /městě designu/ než v ostatních pobočkách Českých center“. Na závěr zhodnotím jak ČC v Miláně přistupuje k tématu designu a odpovím na výzkumnou otázku.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses