Analýza souladu s GDPR ve společnosti zajišťující servis potrubních systémů - Pavlíček, Vojtěch (2019)
Cílem diplomové práce bylo provést posouzení souladu systému ochrany osobních údajů ve společnosti s Nařízením GDPR (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) ve společnosti zajišťující servis potrubních systémů. Analýza souladu a úrovně ochrany osobních údajů ve společnosti proběhla na základě compliance dotazníku, který vychází z článků Nařízení GDPR, a který byl vyplněn s odpovědným pracovníkem za oblast ochrany osobních údajů ve společnosti. V návaznosti na výsledky posouzení byla formulována konkrétní doporučení, která pomohou analyzované společnosti dosáhnout souladu s Nařízením GDPR. Doporučení byla rozdělena do 3 kategorií podle priorit na vysokou, střední a nízkou.