Vytvoření strategických doporučení pro konkrétní podnik - Forberger, Dennis; Mikan, Pavel, 1963-; Hrnčíř, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti Intelsol s.r.o., na základě které je posléze vytvořeno strategické doporučení. Cílem práce je zhodnocení současného stavu společnosti Intelsol s.r.o. a následného poskytnutí doporučení do budoucích let, které budou vyplývat z provedené analýzy.Teoretická část je věnována základním klíčovým pojmům a nástrojům jako jsou PESTEL, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, hodnotový řetězec dle Portera a SWOT analýza, která slouží k závěrečnému vyhodnocení. Veškeré popisované metody a nástroje jsou aplikovány v praktické části, kde se práce zabývá přímo konkrétním podnikem a nabízí praktický pohled na současný stav a vývoj podniku. Výstupy z použitých metod a nástrojů jsou v závěru využity k vytvoření SWOT analýzy a formulace strategických doporučení.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses