Strategická analýza. - Hoang, Cong Thanh (2019)
Cílem práce je popsat a zhodnotit aktuální pozici, konkurenceschopnost a největší problémy společnosti EP Energy Trading na trhu dodavatelů energií v České republice. Dále navrhnout doporučení, která by podpořila další nastávající růst firmy. V teoretické části budou popsány vybrané metody a nástroje nutné k vytvoření strategické analýzy. V praktické části budou aplikovány vybrané metody, které napomohou vyřešit problémy nalezené osobním šetřením a firemním dotazníkem pro zjištění dalších problémů, kterým čelí hlavní oddělení firmy. Dotazník bude rozdán vedoucím zaměstnancům oddělení financí, prodeje (velkoodběr a maloodběr), marketingu a bussines development. Předpokládaným výstupem bakalářské práce je vyhodnocení současné pozice firmy a formulace doporučení pro další vývoj s ohledem na změnu značku společnosti a přesun částí činností v rámci skupiny EPH.