Strategická analýza. - Hoang, Cong Thanh; Mikovcová, Hana, 1959-; Hönig, Vladimír, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem práce je popsat a zhodnotit aktuální pozici, konkurenceschopnost a největší problémy společnosti EP Energy Trading na trhu dodavatelů energií v České republice. Dále navrhnout doporučení, která by podpořila další nastávající růst firmy. V teoretické části budou popsány vybrané metody a nástroje nutné k vytvoření strategické analýzy. V praktické části budou aplikovány vybrané metody, které napomohou vyřešit problémy nalezené osobním šetřením a firemním dotazníkem pro zjištění dalších problémů, kterým čelí hlavní oddělení firmy. Dotazník bude rozdán vedoucím zaměstnancům oddělení financí, prodeje (velkoodběr a maloodběr), marketingu a bussines development. Předpokládaným výstupem bakalářské práce je vyhodnocení současné pozice firmy a formulace doporučení pro další vývoj s ohledem na změnu značku společnosti a přesun částí činností v rámci skupiny EPH.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses