Obnova a možnosti využití židovského kulturního dědictví na Tachovsku - Kadlecová, Anna (2019)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice zachování židovského kulturního dědictví na Tachovsku. Popisuje současné Tachovsko a historický vývoj zdejší kulturní krajiny. Připomíná bohatou historii tachovské židovské komunity a židovské kulturní dědictví, které je součástí zdejší kulturní krajiny. Cílem kvalitativního výzkumu byla identifikace klíčových aktérů a vydefinování jejich role pro obnovu, financování a následnou péči o židovské kulturní dědictví na Tachovsku.