Obnova a možnosti využití židovského kulturního dědictví na Tachovsku - Kadlecová, Anna; Kouba, Vojtěch, 1983-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice zachování židovského kulturního dědictví na Tachovsku. Popisuje současné Tachovsko a historický vývoj zdejší kulturní krajiny. Připomíná bohatou historii tachovské židovské komunity a židovské kulturní dědictví, které je součástí zdejší kulturní krajiny. Cílem kvalitativního výzkumu byla identifikace klíčových aktérů a vydefinování jejich role pro obnovu, financování a následnou péči o židovské kulturní dědictví na Tachovsku.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses