Ekonomické aspekty proměn vybrané subkultury - Turková, Zuzana; Kouba, Vojtěch, 1983-; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Práce se věnuje proměnám vnímání i ekonomického potenciálu tetování po roce 1989. Popisuje ekonomické aspekty práce tatérů a vývoj výše finančních prostředků vložených do tetování ve vztahu k hospodářskému cyklu. Pokouší se o kategorizaci tatérů i jejich zákazníků, resp. poptávky po tetování. Cílem je vysvětlit proměnu společenské role tetování po roce 1989, vč. jejích ekonomických aspektů. Práce vychází z dostupné literatury, hlavním informačním zdrojem jsou však rozhovory s pražskými tatéry. Výzkumný vzorek zahrnuje tatéry z odlišných prostředí, pracujících odlišnými styly a technikami.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses