Strategická analýza společnosti INTERSNACK a.s. - Richterová, Anna; Pernica, Karel; Honcová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je provedení strategické analýzy společnosti Intersnack a.s. a na jejím základě formulovat strategická doporučení. Tato práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část vysvětluje základní terminologii a popisuje metody strategické analýzy. Tyto metody jsou posléze aplikovány na analýzu konkrétního podniku. Ke zhodnocení aktuální pozice firmy, jejích silných a slabých stránek a příležitostí a ohrožení bylo využito PEST analýzy, Porterova modelu pěti sil, VRIO analýzy, finanční analýzy a nakonec SWOT analýzy. Ta shrnula celkovou strategickou analýzu a na jejím základě bylo možno formulovat strategická doporučení, která by v budoucnosti mohla společnosti pomoci s vylepšením její současné strategie.
Vedoucí práce: Karel Pernica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses