Strategická analýza CZC.cz s.r.o. - Nguyen, Tu Duc (2019)
Cílem této bakalářské práce je vypracování strategické analýzy společnosti CZC.cz s.r.o. Strategická analýza se skládá tradičně z analýzy vnějšího a vnitřního prostředí. Analýza makrookolí vychází z PEST analýzy a analýza mikrookolí se opírá zejména o Porterův model 5 sil pro vymezení vlivů mikrookolí na podnik. Identifikované příležitosti a hrozby jsou poté zanalyzované společně se silnými a slabými stránkami ve SWOT analýze, která je doplněná vyhodnocením vztahů mezi těmito prvky SWOT analýzy.