Strategická analýza CZC.cz s.r.o. - Nguyen, Tu Duc; Štamfestová, Petra, 1984-; Kubíčková, Klára, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je vypracování strategické analýzy společnosti CZC.cz s.r.o. Strategická analýza se skládá tradičně z analýzy vnějšího a vnitřního prostředí. Analýza makrookolí vychází z PEST analýzy a analýza mikrookolí se opírá zejména o Porterův model 5 sil pro vymezení vlivů mikrookolí na podnik. Identifikované příležitosti a hrozby jsou poté zanalyzované společně se silnými a slabými stránkami ve SWOT analýze, která je doplněná vyhodnocením vztahů mezi těmito prvky SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses