Vliv nových internetových mediálních platforem na konzumaci tradičních médií - Palivcová, Nikola; Džbánková, Zuzana, 1967-; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá způsobem konzumace médií v době dnešní konzumní společnosti. Cílem této bakalářské práce je zjistit informace, zda a jak nové internetové mediální platformy ovlivňují konzumaci tradičních médií. Dále se zabývá otázkou, zda mají tradiční média často s dlouholetou tradicí předpoklad udržitelnosti na trhu, a jaké jsou důvody preference online mediálních platforem na internetu v prostředí konzumní společnosti. Prostřednictvím ekonomické analýzy dat a studií bylo zjištěno, že tradiční média jsou nástupem internetových služeb ovlivněna a jejich udržitelnost na trhu je poměrně nejistá. Nejzásadnějšími důvody preference internetových platforem je jejich cenová výhodnost a snadná dostupnost prostřednictvím mobilních telefonů či počítačů, které jsou dnes nezbytnou součástí života každého člověka.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses