Podnikatelský plán rozšíření maloobchodní prodejny - Le Viet, Duc (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu, jejímž cílem je porovnání dvou investičních možností z hlediska využití nově vzniklých nebytových prostor. Přínosem je přenesení práce do praxe za účelem úspěšné implementace finanční strategie, která bude vést k zisku. Podnikatelský plán se zaměřuje na proveditelnost, úkony potřebné k realizaci a životaschopnost projektu z ekonomické stránky. Veškeré údaje byly zanalyzovány na základě reálných podkladů, které autor práce získával z komunikace s obchodními partnery. Statistiky, rozvahy a jiné finanční analýzy byly vytvořeny porovnáním dat rodinné firmy autora. Mezi nejzajímavější výsledky patří konečná finanční rozvaha, která popisuje nákladnost maloobchodního projektu. Práce je kvalitním podkladem pro začínající podnikatele, kteří chtějí uspět v retailovém odvětví.