Možnosti rozvoje kulturní infrastruktury v obci Sibřina - Babarík, Martin; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se věnuje obci Sibřina s částí Stupice a její kulturní infrastruktuře. Obec vzhledem ke své poloze v nejbližším okolí Prahy trpí suburbanizačními tlaky, zvyšováním počtu obyvatel a nárůstem dopravy. Práce diskutuje a hodnotí význam kulturní infrastruktury obce a její význam pro uspokojení kulturních potřeb starousedlíků a identifikaci nových obyvatel. Práce charakterizuje konkrétní problémy související s její geografickou polohu a aktéry lokální kultury. Přibližuje a hodnotí jejich práci na poskytování kulturních služeb v obci, popisuje aktuální stav kulturní infrastruktury, zkoumá její limity a navrhuje možná zlepšení.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses