Možnosti vstupu nového hudebního projektu na českou hudební scénu - Navrátilová, Tereza (2019)
Tato práce si klade za cíl popsat současnost české hudební scény a jejího vývoje a vysvětlit vybrané možnosti vstupu na českou hudební scénu, z pohledu začínajícího hudebního projektu. Tyto možnosti budou zhodnoceny na základě kvalitativního výzkumu, který bude proveden formou rozhovorů s vybranými experty s osobní zkušeností s některou z uvedených možností.