Možnosti vstupu nového hudebního projektu na českou hudební scénu - Navrátilová, Tereza; Grosman, Jakub; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato práce si klade za cíl popsat současnost české hudební scény a jejího vývoje a vysvětlit vybrané možnosti vstupu na českou hudební scénu, z pohledu začínajícího hudebního projektu. Tyto možnosti budou zhodnoceny na základě kvalitativního výzkumu, který bude proveden formou rozhovorů s vybranými experty s osobní zkušeností s některou z uvedených možností.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses