Participace českých filmových kancelářích na rozvoji kulturního turismu v regionech ČR - Fiklík, Ondřej; Dianová, Markéta; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou regionálních filmových kanceláří České republiky a jejich účasti na podpoře turismu. Důraz je kladem především na kulturní a filmový turismus, který je také blíže definován a popsán v teoretické části práce. Hlavními cíli práce je vymezit roli filmových kanceláří ve filmovém turismu a identifikovat, jaké jsou dopady jejich činnosti na rozvoj filmového turismu. Praktická část práce je založena na kvalitativních rozhovorech se zástupci předních českých regionálních filmových kanceláří spadajících pod záštitu národní filmové kanceláře Czech Film Commission, která společně s Českou centrálou turistického ruchu – CzechTourism vůbec dala za vznik regionálním filmovým kancelářím.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses